Notícies

aparcamiento betera 2La Policia Local de Bétera recorda als veïns i veïnes que divendres, dia 1 de gener, els cotxes han de fer el canvi d’estacionament anual a l’altre costat. Tal com indiquen els senyals, enguany estarà totalment prohibit aparcar al costat d’on es llija “any parell”.

Des del consistori afirmen que el dia 1 de gener no sol haver molt embolic, ja que és festiu i no hi ha trànsit escolar ni comercial, però tot i això recorden als veïns que les multes per estacionar en el costat incorrecte ascendeixen a 200 euros, segons està estipulat en l’ordenança de trànsit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment