Notícies

aparcamiento betera 2La Policia Local de Bétera recorda als veïns i veïnes que divendres, dia 1 de gener, els cotxes han de fer el canvi d’estacionament anual a l’altre costat. Tal com indiquen els senyals, enguany estarà totalment prohibit aparcar al costat d’on es llija “any parell”.

Des del consistori afirmen que el dia 1 de gener no sol haver molt embolic, ja que és festiu i no hi ha trànsit escolar ni comercial, però tot i això recorden als veïns que les multes per estacionar en el costat incorrecte ascendeixen a 200 euros, segons està estipulat en l’ordenança de trànsit.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment