Notícies

castell beteraL’any acaba i amb ell, 12 mesos plens de notícies i canvis a Bétera dels que este diari ha sigut testimoni i ha anat informant dia a dia. Arrere queden ja centenars de notícies, imatges, articles d’opinió i vídeos que hui volem recordar als nostres lectors.

Si mirem enrere queden una infinitat de festes en les quals els veïns i veïnes de Bétera han disfrutat mantenint les seues tradicions. Festivitats com la de Sant Antoni que van omplir de foc, pólvora i animals l’Albereda de Bétera. També en la nostra memòria queden ja les Falles de 2015 que malauradament van estar passades per aigua, tot i que la pluja no va impedir que els fallers de Bétera gaudiren d’elles.

Grans i sense incidents van ser també les Festes de les Alfàbegues de 2015 en què les seues obreres i majorals es van esforçar per aconseguir unes festes úniques. I important va ser també el mes d’agost, mes en què va botar la notícia de que no hi havia majorals per a les festes de 2016, encara que això es va solucionar gràcies a una vintena de valents que es van embolicar la manta al cap i es van proposar salvar la festa.

Les pluges eren les protagonistes a finals del mes de març. Després de diversos dies plovent amb intensitat a Bétera i en tota la comarca. Betera.com comprovava la històrica crescuda del barranc del Carraixet.

En el panorama polític també hem tingut un any carregat de noticies i canvis. Al mes de maig es celebraven les eleccions autonòmiques i municipals. A Bétera Germán Cotanda s’acomiadava com a alcalde per deixar pas a Cristina Alemany que prenia possessió gràcies a un pacte entre tres partits d’esquerres i Mas Camarena-CUBE que es convertia en la clau per formar el govern del canvi. Nova alcaldessa, nous regidors, nous partits a l’oposició i molts canvis que s’han anat veient amb el pas dels mesos.

Durant la campanya electoral Betera.com i l’Ateneu de Bétera celebraven de manera conjunta el primer debat electoral del municipi. Un esdeveniment inèdit en el qual tots els partits, excepte el PP, UPIB i Ciudadanos, participaven en un exercici democràtic que va ser molt ben rebut pel veïns.

Aquest ha estat també l’any dels articles d’opinió. A més de les nostres editorials hem aconseguit que molts veïns hagen volgut col·laborar amb nosaltres escrivint els seus pensaments i visió dels esdeveniments, així doncs volem donar les gràcies a Vicent Sorlí, Vicent el Marquès, Jose Vicente Navarro, Luis Poveda, Daría Terrádez, Cristina Alemany, Eva Martínez, Salvador Beltrán, David Aloy, Manuel Chover o José Tirso Corbacho. A tots ells volem donar-los les gràcies i volem animar-los a seguir col·laborant amb nosaltres.

Infraestructures, queixes ciutadanes, imatges boniques i no tan boniques de la nostra localitat, infomació esportiva, actes culturals i socials, crisi econòmica, ajudes socials, violència masclista, protestes ciutadanes… Moltes han sigut les notícies que hem donat en 2015 i moltes són les que seguirem donant al 2016.

L’equip que cada dia fa possible Bétera.com vos desitja un any ple de felicitat i bones notícies!

L’any 2015 en imatges

Cabalgata-Reyes-Bétera-20 IMG_5226 terrorismo betera 1 san antonio betera 8

san antonio betera 21 san antonio betera 14 hoguera betera 2 hoguera betera 1

prova coets 7 san valentin betera 25 san valentin betera 19 san valentin betera 16

san valentin betera 5 hospital lliria 13 hospital lliria 8 62

ninot betera 20 ninot betera 23 protesta ley morzada betera 2 protesta ley morzada betera 6

repunt juanjo betera 5 premios betera 1 premios betera 13 premios betera 33

gran via sur 9 gran via este cablagata betera 6 cablagata betera 26

13 32 56 47

Carraixet betera 1 Carraixet betera 2 Carraixet betera 10 Carraixet betera 14

IMG_1946  republica betera 5 republica betera 10 elecciones betera 4

Noelia juan betera 2 literatura betera 6 psoe 1 ultimo pleno ayuntamiento betera 1

elecciones betera 2  Alcalde betera 1  debate betera 1 debate betera 2

Cristina augusto Luis Salvador

mesa electoral betera pacto betera marques betera museo 1

 investidura 2 investidura 11 investidura 3 investidura 42

investidura 68 investidura 69 investidura 67 CAM Betera 2

pleno-julio-betera1 alfabegues betera 4 jardineria betera gobierno betera 1

policia local betera 3 policia local betera 6 policia local betera 9 Foto llibret betera 4

29 4 Folkestiu betera 2 53

Folkestiu betera 9 Folkestiu betera 6 _MG_3222 murta betera 6

murta betera 23 presentacio betera 10 paellas betera 7 ofrena 4

ofrena 5 ofrena 30 alfabegues 6 alfabegues 2

alfabegues 53 alfabegues 67 alfabegues 84 Obreres 7

Obreres 8 coeta gos 18 cabal 12 retor betera 1

octubre betera 1 9 octubre betera 6 feria lactancia betera 7 retoc feria lactancia betera  8 retoc

Equipación betera 1 Amparo obrera betera 1 lluvia betera 2 lluvia betera 3

lluvia betera 7 lluvia betera 4 pleno noviembre betera violencia betera 3

calle betera 2 exaltacion betera 9 violencia betera 4 violencia betera 6

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Un any dóna per molt, en tots els aspectes de la nostra vida, coses bones, altres de no tant, fets que ens omplin d´alegria i altres que no, situacions de tot tipo, el que és important es viure-les i anar aprenent o gaudint de les experiències, segons el cas. La veritat que al vore el vostre article he rememorat molts dels moments dels que hem gaudit, molts d´ells de gran importancia pel nostre present i futur.
    Una volta més, GRÀCIES Betera.com per, obrir una finestra d´informació, en este mon tan globalitzat que vivim, que ens permeta poder tindre informació local, de proximitat, de veinatge, es tota una satisfacció. Per l´any 2016 vos desitge tots els èxits.
    Bon any.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment