Oci i Cultura

Cabalgata-Reyes-Bétera-201Bétera es prepara per un dels esdeveniments més esperats pels veïns: l’arribada dels Reis Mags a la localitat. Serà demà dimarts, 5 de gener, i s’espera que les seues majestats arriben cap a les 16.30 hores al Poliesportiu de Bétera i d’allí partisquen recorrent els carrers de la ciutat fins arribar a la Casa de la Cultura.

Melcior, Gaspar i Baltasar recorren els carrers de Bétera en els seus cotxes de cavalls acompanyats pels seus patges i ajudants reials, però no estaran sols, també participaran en la cavalcada dels Majorals i Obreres de 2015 així com les cinc comissions falleres de Bétera.

L’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha animat a tots els xiquets i xiquetes a que vagen demà a les 16’30 hores darrere del poliesportiu per rebre els reis amb la carta dels regals en mà i per a gaudir de la desfilada de les carrosses.

Horari: 

Lliurament de regalets. De 12 hores a 13’30 hores i a partir de les 20 hores a la Casa de la Cultura.

Cavalcada de Reis. A les 16’30 hores des del Poliesportiu i fins la Casa de la Cultura.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment