Oci i Cultura

Cabalgata-Reyes-Bétera-201Bétera es prepara per un dels esdeveniments més esperats pels veïns: l’arribada dels Reis Mags a la localitat. Serà demà dimarts, 5 de gener, i s’espera que les seues majestats arriben cap a les 16.30 hores al Poliesportiu de Bétera i d’allí partisquen recorrent els carrers de la ciutat fins arribar a la Casa de la Cultura.

Melcior, Gaspar i Baltasar recorren els carrers de Bétera en els seus cotxes de cavalls acompanyats pels seus patges i ajudants reials, però no estaran sols, també participaran en la cavalcada dels Majorals i Obreres de 2015 així com les cinc comissions falleres de Bétera.

L’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha animat a tots els xiquets i xiquetes a que vagen demà a les 16’30 hores darrere del poliesportiu per rebre els reis amb la carta dels regals en mà i per a gaudir de la desfilada de les carrosses.

Horari: 

Lliurament de regalets. De 12 hores a 13’30 hores i a partir de les 20 hores a la Casa de la Cultura.

Cavalcada de Reis. A les 16’30 hores des del Poliesportiu i fins la Casa de la Cultura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment