NotíciesSuccessos

coche policia local betera

L’any va començar amb persecució policial pels carrers de Bétera. Tal com ens han informat fonts municipals, cap al migdia del divendres 1 de gener, una patrulla de la Policia Local li donava l’alto a una furgoneta blanca a l’avinguda País Valencià conduïda per H.A. un jove de la localitat amb el carnet de conduir retirat.

El jove no es va aturar tot i que la patrulla de la policia va posar els Pirulos i els agents li van cridar l’alto en diverses ocasions. La furgoneta blanca perseguida pel cotxe de la policia es va ficar per diversos carrers en direcció contrària amb una conducció temerària per a sorpresa d’alguns veïns, fins que finalment va haver d’aturar ja que un cotxe li impedia el pas.

Segons ens han detallat, el policia va baixar per treure del cotxe a l’individu i detenir-lo, però H.A. va fer marxa enrere, va envestir el cotxe i va ferir de lleugeresa a l’agent.

Per evitar una nova persecució pels carrers de Bétera, amb el risc que això suposa, els agents van decidir deixar-ho anar i acudir més tard a casa seua per detenir-lo. La sorpresa va ser que ell mateix es va presentar hores després a la caserna de la Guàrdia Civil per negar que era ell qui conduïa el cotxe.

Finalment va ser identificat pels agents, detingut i acusat de quatre delictes. L’agent es recupera d’una luxació lleu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment