NotíciesSuccessos

naranjas camp de turiaEP. Efectius de la Guàrdia Civil han detingut un home de 39 anys acusat de falsificar 19 documents DATA per emparar la procedència de 18.000 quilos de taronges, segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat.

Esta operació s’emmarca en els serveis establerts de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’aquesta mercaderia. L’home està acusat de delictes d’apropiació indeguda i falsificació documental.

La Guàrdia Civil realitzava des del passat mes de desembre diferents inspeccions en diversos magatzems de compravenda de taronges a la comarca de Camp de Túria.

Fruit de les indagacions obtingudes per components de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Llíria, es va comprovar que una persona es dedicava a falsificar els documents DATA per, així, poder emparar la procedència de 18.087 quilos de taronges.

La fase d’explotació d’aquesta actuació va tenir lloc el dia 21 de desembre quan es va detenir l’home, de nacionalitat espanyola. Es va poder comprovar per part dels components de l’operatiu, un cop realitzada les inspeccions en els diferents magatzems, que aquesta persona va realitzar nombroses vendes de taronges aportant per a això un total de 19 documents DATA falsificats.

L’ total de taronges en aquests 19 documents ascendeix a 18.087 quilos, arribant al mercat un valor de 3.780 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment