Notícies

IMG_0036

Eren les 20:45 hores quan Betera.com avisava a la Policia Local que una branca d’un arbre s’havia partit i havia caigut a la plaça d’entrada al parc del Calvari just a l’esquena de l’estàtua del Marquès de Dos Aigües.

El fort vent, recordem que Bétera es trobava ahir en alerta groga per fortes ratxes, va ser el motiu que aquesta branca d’arbre es partís i caigués sense produir cap dany. Minuts després de l’avís una patrulla de la Policia Local tancava la glorieta i aquest matí la gran branca que el vent va arrancar ja havia sigut retirada.

Afortunadament no va passar res, però alguns veïns de la zona ens han advertit que “alguns arbres estan secs i que l’empresa encarregada de la jardineria a la localitat hauria de valorar els arbres de la zona per determinar i podar aquells que es troben en pitjor estat i així evitar situacions de risc per als veïns”.

arbol betera 2 arbol betera 3

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment