NotíciesOci i Cultura

cabalgata betera 14Bétera va acomiadar el Nadal d’enguany amb la Cavalcada dels Reis Mags a la qual van acudir centenars de xiquets que portaven setmanes esperant el moment de veure els protagonistes arribats directament des d’Orient en les seues calesses tirades per cavalls i acompanyats pels seus ajudants reals.

La desfilada va eixir des del Poliesportiu Municipal a les cinc en punt de la vesprada. Com en cada festa de Bétera la música obria la cavalcada a la qual li seguien les carrosses de les cinc comissions falleres de la localitat. Els fallers no es van voler perdre esta cita i es van posar les seues millors i més abrigades disfresses per donar colorit i diversió a la vesprada.

Disfressades i sobre les seues respectives carrosses també vam poder veure a les Obreres de 2016 de Bétera acompanyades per les festeres d’altres anys, així com a les Falleres Majors d’enguany, Paula Hernández i Inés Plasencia.

cabalgata betera 18Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaren pels carrers de Bétera en calessa i acompanyats pels seus ajudants, els qui es van encarregar de recollir totes les cartes i facilitar que els més xicotets pogueren fer-se fotos amb els Reis Mags.

La cavalcada més segura

A poc a poc els carrers es van omplir de xiquets i majors que no es van voler perdre la cavalcada d’enguany que ha sigut especialment segura per evitar incidents. En total van treballar una desena d’agents de la Policia Local i 6 voluntaris de Protecció Civil que es van repartir entre control, custòdia de les calesses i un altre tancant la desfilada amb un vehicle. A més l’Ajuntament de Bétera també va disposar d’una agranadora i diversos operaris de neteja per recollir el confeti.

cabalgata betera 1 Cabalgata betera 3 cabalgata betera 16 cabalgata betera 19

Cabalgata betera 4 Cabalgata betera 5 Cabalgata betera 6 Cabalgata betera 7

Cabalgata betera 8 cabalgata betera 10 cabalgata betera 11 Cabalgata betera 9

cabalgata betera 12 cabalgata betera 13 cabalgata betera 15 cabalgata betera 17

Cabalgata betera 21 Cabalgata betera 23 Cabalgata betera 22 Cabalgata betera 24

Cabalgata betera 25 Cabalgata betera 26 Cabalgata betera 2 Cabalgata betera 20

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment