FallesNotícies

Falla La barraca betera 1Fa tan sols tres dies que estem disfrutant de la cavalcada de Reis i hui ja estem pensant en que demà s’obri el cicle de les presentacions falleres a Bétera i que queden uns escassos 60 dies perquè comencen les festes falleres.

Enguany, encapçala el torn de presentacions una de les falles més antigues de Bétera: La Barraca i per això hem volgut entrevistar als qui seran demà els protagonistes absoluts per a que pugau conèixer-los millor.

Sergio Peris serà el representant infantil dels xiquets d’aquesta comissió. Ens conta entre rialles que ja li han dit que als actes haurà de “portar-se bé”, perquè confessa que “mai pot estar quet”.  La seua elecció li va pillar per sorpresa, però de seguida va dir que acceptava, ja que és per a ell un orgull estar al capdavant infantil de la falla.

Falla La barraca betera 2Diana Clavel, serà exaltada demà com a Fallera Major Infantil de la Falla la Barraca. Aquest és un dels actes que espera amb més ganes, ja que sempre ha somiat en ser Fallera Major  d’aquesta comissió a la que pertany des de ben xicoteta. Ens revela que demà lluirà un tratge nou, i vol agrair a la seua familia “tot l’esforç que suposa per a ells que ella siga la màxima representant durant aquest curs faller “.

Isabel Fuentes veurà demà el seu somni complert de ser per segona vegaada Fallera Major de La Barraca. Ella ja va ser la màxima representant a 2009 però per a d’ella repetir experiència “és una sort enorme i un somni”. Isabel ha tingut enguany  l’oportunitat de repetir i no ho ha dubtat en cap moment, és una xica molt involucrada en  la seua comissió, i a més a més, es confessa molt festera!

Està contenta però sobretot molt agraïda a la seua falla per haver-li brindat de nou l’oportunitat de representar-la durant tot l’any i agraïda també a la seua família  ja que “sense ells seria impossible aquesta nova experiència”.

Falla La barraca betera 3I per últim volem conèixer al President de la Falla La Barraca, Francisco Miguel Sandiego, més conegut al poble per “Tulón”, que ja té molta experiència en açò de portar el timó d’una comissió.

Personalment nop té problemes en afirmar que “la Junta Local ha portat molts més inconvenients que beneficis”, i respecte a l’Ofrena a la Mare de Déu, pensa que s’ha de quedar a la ubicació actual “ja que és allí on està l’esglèssia”.

Parlant ara de l’actual tema de la cavalcada de falles, ens comenta que la seua comissió s’ha mostrat a favor de treure-la fora de la setmana fallera, per a poder tindre un día de descans amb els seus fallers. El màxim desig de Tulón és que hi haja més unitat entre tots els fallers i que sobretot “lluisca el sol durant el mes de març”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment