Medi AmbientNotícies

Toni Marzo en BeteraCristina Alemany, alcaldessa de Bétera i la regidora de Medi Ambient, Neus Sánchez han mantingut una reunió molt profitosa amb el Director General de Medi Natural, Antoni Marzo a la Conselleria.

Des de la regidoria es donà trasllat d’una sèrie d’inquietuds relatives a l’àrea que gestiona Neus Sánchez, cal destacar entre els temes tractats, una sèrie d’aspectes que en l’actualitat són de major importància per a la població de Bétera.

En primer lloc, la búsqueda de possibles solucions a totes les restes de brossa que se generen tant en les zones enjardinades públiques com les restes que es generen per part de particulars, com les restes que es generen en l’agricultura. Pel que fa al problema, les propostes anaven clarament orientades a l’aprofitament de les restes per generar energia renovable.

Un altre tema tractat va ser la problemàtica de les plantes invasores, ja que una part important del terme està infestada de plantes no pròpies d’este territori. Relacionat amb este tema, també es feren suggeriments des de la Direcció General per evitar l’augment de les plantes invasores al terme, en este cas, la recomanació anà orientada a l’ús de plantes autòctones en totes aquelles zones enjardinades de domini públic.

Destacà també les possibles alternatives a l’ús de productes biològics, i no químics, per a la fumigació de les zones verdes publiques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment