Comunitat ValencianaNotícies

logoLa Diputació de València ja té una nova marca turística *València, València, València Turisme que sustitutirá a la marca València, Terra i Mar. La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, va destacar turante la presentació que no es tracta només d’un canvi d’imatge “es tracta de la plasmació d’una nova manera de fer les coses. En les institucions, en la Diputació, en turisme. Moltes coses estan canviant, i molt profundament”.

La vicepresidenta ha ressaltat que aquesta presentació “és l’inici de tot un seguit d’accions que estem preparant, d’acord amb els nostres objectius de recollir les demandes del sector i resoldre els problemes que des del nostre àmbit de govern es poden realitzar i sempre en col•laboració amb les institucions i administracions municipals”.

“La nova marca ens permetrà oferir una imatge més potent i singular i ens ajudarà en el posicionament del nostre producte turístic en els mercats estatals i internacionals”, ha finalitzat Maria Josep Amigó.

castell beteraL’Ajuntament de Bétera va estar present en l’acte organitzat en el MUVIM; la Regidora de Turisme, Daría Terrádez i la Tècnic de l’àrea, Mavi Aparisi, van acuir a la presentació de la nova marca, perquè esta també podrà ser utilitzada pels diferents municipis per a promocionar els seus principals atractius turístics.

Segons la Regidora, la nova marca “no solament representa un canvi en la forma de fer les coses, sinó que també porta nous aires a la promoció turística de la província, ja no se centra tant en el turisme de sol i platja, sinó que també potencia el turisme d’interior, de pobles com Bétera que posseïx nombrosos al·licients per a convertir-se en destinació turística”.

De fet, Bétera estarà present per primera vegada en FITUR, la Fira Internacional de Turisme que se celebrarà a Madrid entre el 20 i el 24 de gener, per la qual cosa “el turisme és una de les àrees en les quals este equip de govern apostarà fort durant els pròxims anys, i així situar Bétera en el lloc que mereix, la qual cosa portarà amb si un major desenvolupament econòmic i social”, ha ressaltat Terrádez.

*València Turisme

El Patronat Provincial de Turisme s’ha marcat com a objectiu millorar la visualització dels municipis valencians dins del mercat nacional i internacional i augmentar el seu posicionament com a destinació turística. Per a açò, la modificació de la marca és necessària i així definir amb precisió la identitat del territori.

La nova marca turística “*València Turisme”, dissenyada per Dídac Ballester, està directament relacionada amb el territori i s’identifica amb la ciutat de València i les comarques que l’envolten.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment