Notícies

metro beteraL’Ajuntament de Bétera té com a objectiu primordial augmentar la freqüència de pas del metro. Així ho ha declarat l’alcaldessa, Cristina Alemany, en diverses ocasions i sembla que, alguns mesos després de proposar una cita, ha aconseguit una reunió amb el director generent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel de la Bandera, que es celebrarà el proper dimarts a la 13.00 hores.

En la trobada la primera edil i el regidor de Mobilitat i Transport, Salvador Beltrán, traslladaran a la direcció de FGV de la necessitat d’augmentar la freqüència de pas de la Línia 1 que en els últims anys ha anat disminuint tant els dieslaborables com festius.

Alemany trasllada també a FGV altres qüestions com el canvi de nom de la parada de “Psiquiàtric” per “Polígon Horta Vella”, una millora en l’accessibilitat als trens i la necessitan  d’una rebaixa en el preu dels bitllets per a aturats i estudiants.

metro betera 2“Alguns veïns aturats m’han traslladat que no poden pagar el preu del bitllet d’anada i tornada per assistir a les entrevistes de treball. Volem una rebaixa del cost perquè no se’ls tanque cap porta, ni perguen cap oportunitat d’aconseguir una feina”, afirma Cristina Alemany.

Altres localitats ja han mantingut reunions amb el director gerent de Ferrocarrils per plantejar les mateixes qüestions. Precisament durant el dia d’ahir Metrovalencia i l’Ajuntament de Burjassot van acordar la propera signatura de diferents convenis per poder aplicar els descomptes que ofereix actualment l’empresa ferroviària als estudiants i jubilats del municipi.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment