Notícies

animals betera 7Com cada any la benedicció dels animals de Bétera en honor a Sant Antoni del Porquet ha sigut tot un èxit. Ahir al migdia a l’Albereda de Bétera no hi cabia ni una agulla. El recinte es va omplir de veïns i veïnes que van acudir amb els seus animals de companyia.

Com cada any els gossos van ser els animals més nombrosos, de totes les races i de totes les mides. També vam poder veure algun que un altre gat poregos en braços de les seues propietàries, molts pardalets en les seues netes gàbies, un preciós conill i fins i tot algun peix amb peixera inclosa.

La més fotografiada de la jornada va ser la gallina Pepa, que ficada en la seua caixa de fusta va acudir a la cita acompanyada pel seu xicotet amo. Un altre dels protagonistes va ser Arak, un gos de rescat de Protecció Civil, que va ser el primer a ser beneït per després començar a treballar. Els genets, amazones i cavalls dels clubs d’equitació propers van ser els últims a desfilar i ser beneïts.

animals betera 16 animals betera 45  animals betera 30 animals betera 25

Per al retor de l’Església de la Puríssima, Don Vicent Font, esta era la seua primera festivitat de Sant Antoni a Bétera i es va mostrar sorprès amb la gran quantitat de gent, “ha sigut un acte molt entranyable, ha vingut molta gent, moltes famílies amb les seues mascotes i és molt xulo veure la cara d’alegria dels xiquets. Els cavalls han donat solemnitat i espectacle. Ha sigut un matí molt bonic”, va declarar en finalitzar la benedicció.

Com cada any l’Hermandad de la Dolorosa va repartir més d’un miler de rotllos d’anís realitzats al forn Aloy de Bétera a tots els que van assistir a honrar a Sant Antoni Abad.

Totes les imatges de la jornada les podeu trobar en aquest enllaç. 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment