Notícies

Plano turistico betera 1

Demà comença la Fira de Turisme Internacional i poc a poc anem coneixent més detalls de les activitats de promoció que oferirà el Patronat de Turisme per promocionar els encants turístics dels pobles de València com Bétera.

Entre les activitats que es desenvoluparan del 20 al 24 de gener, destaquen les demostracions gastronòmiques, les actuacions folklòriques i les presentacions als mitjans de comunicació i als professionals del sector de l’oferta turística dels municipis de la nostra província.

Torre-Bofilla-Betera-12Segons l’agenda d’actes de la Diputació de València les activitats de promoció de Bétera seran les següents:

– Dimecres 20,  Bétera explicarà la seua app turística.

– Dissabte 23, els assitents que s’acosten al mostrador de Bétera podran menjar orelletes i coques fines oferides per l’Ajuntament de Bétera a les 17 h.

– Diumenge 24, l’Aljama de Bétera oferirà una dansa regional amb indumentària tradicional acompanyada de tabal, dolçaina i cant d’albaes de la colla Xe que burrà!.

Bétera estarà present per primera vegada a Fitur de la mà de la Diputació de València. Fins a Madrid es desplaçaran la alcaldessa, Cristina Alemany, la regidora de Turismo, Daría Terrádez, i la tècnic de l’àrea, Mavi Aparici. Elles seran les encarregades de traslladar durant els quatre dies els encants turístics del municipi als touroperadors i professionals del sector, així com, al públic en general que podrà accedir a la fira el cap de setmana.

trincheras betera Junqueral 1Nou mapa turístic de Bétera

Aprofitant la presència a Fitur 2016 la regidoria de Turisme ha elaborat un nou mapa turístic en què s’inclouen els punts amb més interès turístic del municipi com la Torre Bufilla, el Castell, les Coves de Mallorca o les trinxeres de la Guerra Civil, entre molts altres.

CONSULTA Y DESCARGA EN ESTE ENLACE EL MAPA: BETERA PLANO A3 TURISMO

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. ¡Ojo con Fitur y las contrataciones de sus stands! Los carga el diablo, y si no, que se lo digan al PP, que ellos creo que tuvieron algún affaire con unas correas, unos bigotes y unos gurteles de nada, minucias de y para un partido “democrático”

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment