ComerçNotícies

Con cartelAquet matí, al voltant de les 09:00 hores, ha tingut lloc a la seu del diari digital Betera.com la signa d’un conveni entre la publicació local i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) del municipi.

La signa s’ha dut a cap amb la presència del regidor municipal de Comerç, Augusto Sevilla, qui ha mostrat el suport del seu departament al xicotet comerç i a l’associacionisme.

L’acord marc signat pel president  de l’ACB, David Carrasco, i el director de Betera.com, Carles Masip, ofereix als associats la possibilitat d’insertar a l’app que té el diari 3 noticies a la setmana, que es tradueixen en  9 insercions.

“Amb aquest acord complim un dels objectius del nostre diari que és donar suport als emprenedors i comerciants locals. Volem que els nostres lectors coneguen els productes i serveis que ofereixen els comerços del nostre municipi i afavorir que realitzen les seues compres en ells. Per a això posem a la seua disposició tant la nostra aplicació mòbil com el nostre diari digital que cada dia visiten multitud de veïns “, ha declarat el director de Betera.com, Carles Masip.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment