Notícies

12573756_1029733453736572_892245463116066132_nBétera ha passat per primera vegada per la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur 2016) per mostrar els seus atractius i el balanç no pot ser més positiu. I és que el nostre municipi no podia tindre un millor aparador ja que per aquest certamen han passat durant quatre dies ni més ni menys que 232.000 persones, entre professionals i públic en general.

“Han sigut cinc dies molt intensos de treball, però tot val la pena per tal de promocionar i donar a conèixer les nostres festes i el nostre patrimoni cultural, històric i gastronòmic. A això cal afegir que FITUR permet entrar en contacte directe amb altres municipis que ja tenen més experiència en qüestions turísitiques i agafar idees que poden servir-nos, adaptant-les a Bétera”, ha explicat la regidora de Turisme, Daría Terrádez.

coques fines beteraTotes aquelles accions que Bétera ha realitzat durant aquests dies han atret l’atenció dels visitants. Dissabte es van repartir 400 orelletes i 400 coques fines, a més de Mistela donada pel celler Val Sangiacomo, la alcaldessa va explicar la seua elaboració i la gent va poder degustar els nostres dolços més típics.

Diumenge el pavelló es va sorprendre amb les nostres danses tradicionals i el cant d’estil. Xavier de Bétera, la colla Xe que Burrà! i l’Aljama van congregar a molt de públic, “la veritat és que aquestes manifestacions culturals solen tindre bona acollida, tant entre persones d’altres municipis d’Espanya com d’estrangers”, explica.

Les Alfàbegues, protagonistes a Fitur 2016

Com no podia ser d’una altra manera la festa de les Alfàbegues han estat les veritables protagonistes, “la veritat és que ha impressionat molt a totes les persones que s’han acostat, no donaven crèdit quan els explicàvem que podien arribar a fer quasi tres metres, per això segur que enguany ve més gent a la Rodà”, afirmen des de l’Ajuntament.

Però no només s’han interessat per les festes també per rutes naturals, un assumpte en el qual el departament de Turisme pensa posar-se a treballar, “les preguntes que ens ha fet la gent ens aporten idees per al proper Fitur així com a millorar l’estratègia turística de la localitat”.

La presència de Bétera a Fitur ha sigut possible gràcies al Patronat de Turisme de la Diputació de València que intenta demostrar que el turisme de la província no és només sol i platja, sinó també pobles d’interior.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment