camp de turia naranjasAgents de la Guàrdia Civil ha esclarit la sostracció de més de 84.000 quilos de taronja i ha procedit contra 25 persones -16 han sigut detingudes i nou investigadas- pel robatori de més de 84.000 quilos de taronges, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Dins dels serveis establerts de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’aquesta mercaderia, la Guàrdia Civil va procedir contra 25 persones per delictes relacionats amb productes cítrics a les Comarques de la Safor, la Canal de Navarrés la Rivera Baixa, l’Horta Sud i el Camp de Túria.

Des de principis d’aquest mes de gener, els Equips Roca de la Guàrdia Civil de Gandia, Sueca, Paiporta i Llíria estaven realitzant diferents inspeccions en diversos magatzems de compravenda de taronges de la Província de València.

Per això i fruit de les indagacions obtingudes per components de l’Equip ROCA de la Guàrdia Civil, es va poder comprovar que 25 persones es dedicaven a sostreure productes del camp i mitjançant la falsificació de documents Data poder vendre la mercaderia en establiments de compravenda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment