Notícies
Foto GVA

Foto GVA

Tot i que és cert que l’arribada de la grip porta un mes de retard a la Comunitat Valenciana i que és s’espera que aquest any tinga menys virulència, la Regidoria de Sanitat recorda que la campanya de vacunació encara està en vigor i que és important que es vacunen els grups de risc com embarassades, personal sanitari, majors de 60 anys i malalts crònics.

Enguany la campanya del virus es retarda tot Europa. A Espanya el virus entra pel nord i el centre ia la Comunitat Valenciana i Múrcia arriba de les últimes, de manera que “fa pensar que no tardarà molt” a entrar, explica la subdirectora general  d’Epidemiologia i Vigilància de la Salut de la Conselleria, Hermelinda Vanaclocha.

Amb tot, ha apuntat que l’arribada del fred afavoreix l’extensió de l’epidèmia tant perquè el virus viu millor amb les baixes temperatures com perquè amb el fred la gent “es concentra més en llocs tancats i es ventilen menys les habitacions”.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb el Centre de Salut de Bétera a la avinguda Escultor Ramón Inglés, 52 o al telèfon 96 160 69 75.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment