ComerçNotícies

aso beteraGener ha sigut un mes productiu per a l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB). Segons ha donat a conèixer el president de l’entitat, David Carrasco, el nombre d’establiments associats s’ha increment en quasi un 20% durant el mes de gener.

La nova junta directiva de l’ACB ha mostrat la seua satisfacció davant aquestes dades, donat que tan sols porten en aquest càrrec des de meitat de novembre.

De 74 membres que hi havia ja són uns 90 a hores d’ara i amb vistes de creixement, intentant superar els 150 comerços associats que varen arribar a ser en el seu moment ja fa anys . La finalitat és reactivar l’entitat i dinamitzar, des de dins, el comerç  local del nostre municipi i inclús fer vindre clients de fora del poble. Per aquest motiu, s’estan duent a cap diverses tasques i en distints camps d’acció.

De moment, tal i com assegura David Carrasco, “la resposta per parts dels diversos comerços de Bétera està sent molt bona. Dins de les recents incorporacions es troben antics socis que han volgut tornar a formar part de l’ACB a l’assabentar-se de les noves iniciatives”.

Enquesta per als associats 

L’associació ha fet entrega als nous socis d’una enquesta en la que una de les preguntes principals és les expectatives que tenen al associar-se. Tots coincideixen en tindre moltes ganes de dur a cap actuacions noves i diferents que potencien el comerç de la localitat, portant el nom de Bétera a altres poblacions.

“Tots establiments de l’ACB tenen l’esperança posada en la recent estrenada direcció i en els seus desitjos per millorar la situació comercial actual de Bétera, un fet que a la vegada motiva als nous màxims responsables per treballar amb mes intensitat”, han assegurat des de l’entitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment