Festes de BéteraNotícies

sanvalentinAmb el mes de febrer arriba l’esperat sopar i festa de Sant Valentí que vestirà per primera vegada als Majorals i Obreres de 2016 de gala. Com cada any les targetes per assistir a aquest esdeveniment ja estan a la venda i des de l’organització ens confirmen que “se estan venent a molt bon ritme”.

En aquesta ocasió els festers han optat per celebrar Sant Valentí el 13 de febrer al restaurant Masia del Olivar i per un preu de 50 euros els comensals degustaran: dos entrants, crema de carbassa amb duxelle de bolets i cigales de primer, noisette de filet de porc amb milfulls de creïlles, beixamel de bacó i salsa de xampinyó com a plat principal i gelat de Rocher de postres. La novetat és que enguany pel mateix preu els assistents podran desplaçar-se fins al saló i tornar després de la festa en autobús.

Balls i festa

Com no podia ser d’una altra manera els protagonistes de la festa obriran la pista amb balls de saló, “les nostres Obreres i Majorals estan ja alguns mesos preparant el ball i volem donar les gràcies a l’escola de ball Salsaxcuatro, per la gran tasca, i la paciència que han tingut amb el nostre grup de ball “, ha afirmat el president dels majorals, Rafael Moreno.

“Estem molt emocionats amb el sopar de Sant Valentí ja que és el primer acte de gala que tenim, estem tots molt il·lusionats per veure a la nostra obreres vestides de llarg, i més per a elles és un acte molt emotiu i especial”, ha explicar Rafael.

Rafael, en nom dels majorals i les obreres, ha volgut agrair a tots aquells que ja tenen el seu tiquet i animar els veïns i veïnes de Bétera que encara s’ho estan pensant a que participen “serà el primer acte on veurem a les nostres elegants obreres vestides de gala. a més disfrutarem d’un fantàstic sopar, amb un menú exquisit i en el lloc més glamurós i amb més encant de tota Bétera. Després del sopar, com és costum, farem la rifa i a continuació les nostres obreres juntament amb diversos dels nostres majorals ens delectaran amb una exhibició de balls de saló. La diversió estarà assegurada per a tots els assistents amb discomòbil fins a altes hores de la matinada”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment