Oci i Cultura

concurso hamburguesaL’establiment Mediterránea de Hamburguesas de València ha organitzat per al pròxim 7 de febrer la II edició de la ‘Burger Challenge’, un repte que consisteix en què 10 rivals tindran 60 minuts per menjar 2,5 quilos d’hamburguesa. El guanyador es portarà com a premi el seu pes en cervesa de la marca Amstel.

El restaurant, situat a València, ha posat ja en marxa el #RetoMediterránea en què els deu aspirants intentaran derrotar el guanyador de l’any passat, Jorge González, un policia nacional anomenat com ‘Joe Burgerchallenge’ per la seua afició a aquest tipus de desafiaments, segons ha explicat l’establiment.

Per a aquesta edició, més d’un centenar de persones s’han presentat com a aspirants a acabar amb el regnat de Jorge Fernández, després del vídeo en què el vencedor de 2015 reptava a tots els que es vegin capaços de guanyar-lo. Entre les més de cent propostes, l’equip de Mediterrània de Hamburgueses juntament amb Gastroagencia.es han fet un garbell per seleccionar els candidats “més aptes” segons les seues condicions físiques, currículum i la carta de presentació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment