Notícies

fent comarcaBétera juntament amb altres vuit municipis de la comarca del Camp de Túria, han signat un conveni de col·laboració per posar en marxa el Cicle de Música Comarcal Ovidi Montllor, que inclourà un concert cada mes.

Este dilluns 1 es va formalitzar  al Saló de plens de la Pobla de Vallbona el conveni entre 9 pobles de la comarca. Vilamarxant, la Pobla de Vallbona, Nàquera, Benissanó, Riba-Roja de Túria, Bétera, l’Eliana, Llíria i Olocau enceten un cicle de concerts que començarà en abril a Vilamarxant. El torn de Bétera serà en setembre.

L’eslogan del cicle serà Fent comarca, frase que recull a la perfecció la finalitat d’este conveni: crear més sentiment de comarca amb la organització d’esdeveniments culturals conjuntament.

“S’ha pensat que des de la cultura és una bona de començar, creient-nos que Camp de Túria és una comarca i que té unes carecterístiques comuns”, va explicar la alcaldessa, Cristina Alemany.

Cada municipi es farà càrrec de la contractació del grup o grups i la despesa per cartelleria, publicitat i difusió dels actes serà compartida pels 9 ajuntaments. Alemany va apuntar també que “la idea és signar el conveni per a després sol·licitar a la Duputación de València per poder abaratir els costos que repercuteixen sobre els ajuntaments”.

Concerts a partir de primavera 

Aquest conveni es signa amb molta feina avançada perquè es puguen celebrar concerts de música en els diferents municipis a partir de la primavera. La primera iniciativa que es posarà en marxa es dirigeix ​​a retre homenatge al músic, compositor i actor alcoià Ovidi Montllor, mort el 1995.

En aquests moments els diferents tècnics i responsables de promoció cultural dels municipis que participen treballen ja en aquest projecte per tancar dates de concerts i els artistes que actuaran. Es farà un concert mensual, cada vegada en un poble i, en principi, totes les actuacions tindran lloc l’últim cap de setmana de mes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment