Falles
Foto: Junta Central Fallera

Foto: Junta Central Fallera

L’Exposició del Ninot obrirà les portes aquest divendres per primera vegada alMuseu de les Ciències Príncep Felip. En aquesta nova ubicació, la mostra ocuparà 2.500 metres quadrats perquè el públic pugui contemplar la tendresa i ironia pròpies de l’art faller.

La Sala de les Alqueries del museu situat en el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha estat rebent des del dia 1 de febrer els ninots que participen aquest any en la mostra.

Després d’exhibir-se en llocs històrics del ‘cap i casal’ i, durant els darrers anys, al centre comercial Nou Centre, l’exposició es trasllada a un recinte “preparat per a albergar les millors mostres, espaiós i amb bona il·luminació, que li atorga un plus de qualitat”, recalca la Junta Central Fallera (JCF).

D’aquesta manera, els visitants podran contemplar al llarg de les properes setmanes les 700 figures de les diferents seccions. Aquesta nova ubicació permetrà arribar a més públic, aconseguir una millor repercussió i dotar la mostra d’una major rellevància. Una vegada s’inaugure l’exposició i fins a la setmana fallera, cada visitant podrà emetre el seu vot per elegir les dues peces que se salvaran del foc i que entraran a formar part de la història de les Falles com ‘ninots indultats’.

Vot informatizat

Un any més, apunten des de la JCF, el vot serà informatitzat, el que “permet comptabilitzar sense cap mena de dubte la quantitat de vots rebuts i que atorguen a un ninot el premi popular de l’indult”.

Els ninots de les categories gran i infantil que més vots dels visitants reben se salvaran del foc i passaran a formar part del Museu Faller.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment