FallesNotícies

infantils Est BeteraLa Falla Gran Via de l’Est de Bétera va exaltar la setmana passada a la senyoreta Mª José Calabuig com a Fallera Major per a aquest exercici faller en un acte emocionant i demà serà el torn de que els infantils d’aquesta mateixa comissió i especialment que Pau i Lucia visquen aquest increïble moment.

Pau Villanova Martínez té 11 anys i demà complirà el somni de ser President Infantil. Encara que des que va néixer ha estat faller d’una altra comissió aquest any es va apuntar a l’Est i ara, gràcies a la seva cosina i la seva mare, està a punt de ser president.

Pau es defineix com un amant de la pólvora i amant de la cultura de valenciana, “m’encanten les mascletaes, sóc ballador d’un grup de danses valencianes i molt Coeter”, de fet afirma que la llei ha limitat molt les edats “fins i tot per tirar bombetes. Abans t’ho podies passar millor”, conclou.

Confessa que li va agafar per sorpresa que el nomenaren president infantil per a 2016 i afirma estar molt content i orgullós de representar “als coveters”.

La xiqueta afortunada de representar als infantils de l’Est és Lucia Cano Godoy, una fallera de nou anys, amant de les festes josefines i fallera des que va nàixer. Demà serà el seu gran dia, un dels més esperats, i per lluir com mai lluirà un vestit nou del Segle XIX.

La bonica Lucia afirma que li han dit que haurà de portar-se bé i ser formal ja que és és “un poquet trasto”. Se sent molt afortunada de compartir regnat al costat de Pau, Majo i Tonet ja que afirma portar-se molt bé amb ells, “em cuiden molt i sé que m’ho passaré d’allò més bé”.

Sobretot Lucia vol agrair a tota la sea família l’esforç que han fet per a que ella complisca el seu somni i siga protagonista durant tot l’exercici faller.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment