FallesNotícies

infantils Est BeteraLa Falla Gran Via de l’Est de Bétera va exaltar la setmana passada a la senyoreta Mª José Calabuig com a Fallera Major per a aquest exercici faller en un acte emocionant i demà serà el torn de que els infantils d’aquesta mateixa comissió i especialment que Pau i Lucia visquen aquest increïble moment.

Pau Villanova Martínez té 11 anys i demà complirà el somni de ser President Infantil. Encara que des que va néixer ha estat faller d’una altra comissió aquest any es va apuntar a l’Est i ara, gràcies a la seva cosina i la seva mare, està a punt de ser president.

Pau es defineix com un amant de la pólvora i amant de la cultura de valenciana, “m’encanten les mascletaes, sóc ballador d’un grup de danses valencianes i molt Coeter”, de fet afirma que la llei ha limitat molt les edats “fins i tot per tirar bombetes. Abans t’ho podies passar millor”, conclou.

Confessa que li va agafar per sorpresa que el nomenaren president infantil per a 2016 i afirma estar molt content i orgullós de representar “als coveters”.

La xiqueta afortunada de representar als infantils de l’Est és Lucia Cano Godoy, una fallera de nou anys, amant de les festes josefines i fallera des que va nàixer. Demà serà el seu gran dia, un dels més esperats, i per lluir com mai lluirà un vestit nou del Segle XIX.

La bonica Lucia afirma que li han dit que haurà de portar-se bé i ser formal ja que és és “un poquet trasto”. Se sent molt afortunada de compartir regnat al costat de Pau, Majo i Tonet ja que afirma portar-se molt bé amb ells, “em cuiden molt i sé que m’ho passaré d’allò més bé”.

Sobretot Lucia vol agrair a tota la sea família l’esforç que han fet per a que ella complisca el seu somni i siga protagonista durant tot l’exercici faller.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment