Vuelta betera 7La Volta a la Comunitat Valenciana ha passat este matí per Bétera. La tercera etapa de la cursa s’ha desenvolupa avui entre Sagunt i Alzira.

Els participants han pujat l’Alt del Oronet un port de tercera categoria. A més la carrera ha discorregut per localitats com Serra, Nàquera i cap a les 12.40 hores també per Bétera.

La cursa ha sorprès a molts xiquets que eixien dels col·legis i guarderies per anar a dinar,  pel que al llarg de l’Albereda s’han concentrat nombrosos veïns que no han dubtat a animar els ciclistes.

El tall momentani del trànsit s’ha produït alguna retenció en l’Albereda i carrers adjacents que s’ha solucionat ràpidament.

Per als que l’han perdut avui, diumenge la volta tornarà a creuar Bétera per la CV-310.

Una volta històrica del calendari ciclista

La Volta no se celebrava des de 2008 tot i ser un certamen històric del calendari ciclista. Aquest any ha tornat formada per cinc etapes, amb una crono i arribades en pujada a l’Alt de Fredes, i també a Xorret de Catí en el penúltim dia.

Han gravat el seu nom en el palmarès grans corredors com Eddy Merckx, Bernard Hinault, Julián Gorospe, Alex Zülle, Laurent Jalabert o Abraham Olano.

Vuelta betera 6 Vuelta betera 5 Vuelta betera 4 Vuelta betera 2

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment