Medi AmbientNotícies

Contendor ropa betera 5A partir d’ara és molt més fàcil desfer-se de la roba i el calçat que ja no fem servir ja que Bétera disposa de 7 nous contenidors perquè els veïns puguen reciclar fàcilment.

L’Ajuntament de Bétera ha signat un conveni amb l’empresa Texlimca S.A. per dos anys de duració. El contracte inclou el manteniment i assegurança dels set punts de recollida i una campanya de sensibilització a les escoles de Bétera en la qual es transmetrà als xiquets la importància de reutilitzar la roba i no tirar-la al fem.

Segons ha informat la regidora de Urbanisme i Medi Ambient, Neus Sánchez, “els quilos de roba es pesaran trimestralment i a final d’any Bétera rebrà 0,25 cèntims d’euro per quilo recollit que anirà dedicat per a fins socials”.Tot i que depèn de la col·laboració de la gent es calcula que la quantitat econòmica que rebrà el municipi serà d’uns 3.000 euros apróximadamente.

Contendor ropa betera 4Els set punts són:
-Plaça Luís Reig, en l’abeurador.
-Gran Via del Nord, nº 30
-Avinguda de la Constitució, nº 29
-Avinguda País Valencià, en la plaça Sant Carlos
-Avinguda Vicente Cremades, nº 7
-José Gascón Cirera, nº 9
-Avinguda Milà reial, nº 113
Contendor ropa betera 3 -Mas Camarena est en el centre comercial

Reciclatge d’oli 

Neus Sánchez també ha anunciat que es van a col·locar contenidors per al reciclatge d’oli “anem a provar durant dos mesos per comprovar que no es genera molta brutícia, que són operatius i nets”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment