calle obras Betera 1Les obres del carrer Caruana, en ple nucli urbà de Bétera, estaran acabades el 21 de febrer segons marca el termini final de l’obra.

Aquesta és una de les moltes vies que s’estan pavimentat a Bétera gràcies al Pla d’Inversions de la Diputació de València que gastarà 241.998 euros en la repavimentació de vies del municipi.

En el cas del carrer Caruana a més l’obra és més completa ja que s’està substituint el clavegueram per mal funcionament de l’antic i executant una xarxa de recollida d’aigües pluvials que no existia. A més l’obra acabarà amb la col·locació del nou paviment.

Obres en diverses vies de Bétera

calle obras Betera 2A més d’aquesta també s’actua en la pavimentació del vial d’accés plaça Roja, calçada de la rotonda situada entre “Las Fuentes”, “Esmeralda” VI i VII i Camarena plaça III; bandes de seguretat al carrer Calàndria i trams de Morvedre, Colom, Estació i Llarg, Trinquet, Calvari i Higinio Sancho.

Segons la informació facilitada des del departament d’Urbanisme l’empresa que executa les obres en les vies públiques és Aglomerats Els Serrans i la despesa total serà de 241.998 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment