Una nit màgica. Tot va eixir a la perfecció, tal com havien preparat els Majorals de 2016. Una vetllada de gala que van disfrutar més de 300 persones que van voler col·laborar amb les properes Festes d’Agost de Bétera participant en el tradicional sopar de Sant Valentí que aquest any va omplir de luxe i glamour la Masia de l’Olivar.

El secret millor guardat era el vestit de les quatre Obreres de 2016. Elles volien que fóra una sorpresa i així va ser. Complint amb l’horari previst els Majorals van acudir a casa del president, Rafel Moreno, des d’on van partir a casa de la primera obrera casada, Amparo Ramón, que lluïa espectacular amb un vestit de pedreria perfecte per a ella.

sant valenti 7 sant valenti 9 sant valenti 8 sant valenti 1

La segona en ser recollida va ser l’obrera fadrina Sandra Bravo  que va lluir un espectacular vestit amb escot paraula d’honor en tons negres i daurats que no va deixar indiferent a ningú.

sant valenti 11 sant valenti 12  sant valenti 15 sant valenti 13

Després la comitiva es desplaça fins a la casa d’Amparo Ferrera. Allí esperava ja l’obrera casada vestida de roig amb un vestit recte del qual destacava un original escot.

sant valenti 18 sant valenti 17 sant valenti 4 sant valenti 22

Finalment els Majorals de 2016 es van desplaçar fins a la casa d’Andrea Ricart on s’amuntonaven molts veïns i veïnes que no van voler perdre aquest espectacle. Andrea va deslumbrar per la seua senzillesa a tots. Va lluir un vestit color blau amb brodats en platejat del qual destacava una gran llaçada a la cintura. Estava nerviosa i va rebre a les seues companyes entre llàgrimes.

sant valenti 24 sant valenti 23 sant valenti 28 sant valenti 6

No ens oblidem dels Majorals que també van lluir guapos i elegants. Vam poder veure’ls vestits amb jaqueta, esmòquings, corbates i pardaletes. “El sopar va ser impressionant, va eixir tot perfecte i els 318 assistents ho van passar molt bé. Estem molt contents per l’acollida dels veïns que van omplir els carrers de Bétera. La festa va durar fins a les cinc de la matinada. Va ser un acte molt emotiu i estem molt satisfets”, ens ha explicat el president dels majorals, Rafael Moreno.

sant valenti 26 sant valenti 25 sant valenti 5 sant valenti 27
sant valenti 29 sant valenti 30 sant valenti 31 sant valenti 32

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment