Successos

Un home de 33 anys va morir ahir dimarts apunyalat a les rodalies de l’Hospital La Fe de València, en el Bulevard Sud, després de mantenir una discussió amb persones que circulaven en un altre vehicle per circumstàncies que està investigant la Policia Nacional.

El succés ha passat cap a les 14.30 hores quan la víctima ha sortit de l’hospital amb la seua filla, s’ha pujat a un cotxe i, a continuació, ha arribat una furgoneta amb els ocupants ha mantingut una discussió, l’origen no s’ha precisat, i en la qual s’ha arribat a trencar la finestreta d’un dels vehicles implicats.

La víctima ha emprès la fugida fins a un descampat on la resta li han donat arribi i li han apunyalat. L’home va poder aixecar-se i drigirse de nou fins a l’Hospital La Fe, en les proximitats ha caigut a terra. Un metge d’ambulàncies que era al lloc li ha intentant practicar maniobres de reanimació sense aconseguir-ho ja que ha mort allà mateix.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment