cablagata betera 38Bétera celebra la Cavalcada Fallera per primera vegada fora de la setmana fallera com fan molts dels municipis de la província. Concretament la Junta Local Fallera ha fixat el dissabte dia 5 de març com el dia ideal per a celebrar aquesta divertida festa que recorrerà els carrers del municipi.

Segons ens han explicat des JLF dues comissions falleres van proposar treure aquest acte de la setmana fallera per tindre una vesprada de descans i poder disfrutar d’un dia sencer de casal. La Junta ho va comunicar a totes les falles i la decisió es va sotmetre a votació “quatre falles van votar a favor i una encontra de canviar el dia”.

La Cavalcada Fallera tindrà el mateix format que tots els anys, els fallers acudiran a la Glorieta a les 17:00 hores des d’on partiran disfressats per recórrer i omplir de color els carrers de Bétera durant dos hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment