encuentro mujeres musulmanas 2La Regidoria de la Dona juntament amb l’associació Dones Progressistes de la Vila de Bétera han organitzat una visita a la Pobla de Vallbona en la qual les dones participants asisitirán a una trobada cultural amb la comunitat de dones musulmanes amb l’objectiu d’intercanviar cultures i maneres de vida.

La iniciativa estarà oberta a totes les dones que ho desitgen i per això l’Ajuntament de Bétera ha contractat un autobús que sortirà de l’Albereda el pròxim dissabte 20 de febrer a les 10:30 hores.

La finalitat d’este encontre és descobrir de primera mà els desafiaments quotidians als quals s’enfronten o s’han enfrontat pel simple fet del seu gènere i la seua religió. També averiguar el grau d’interacció amb l’entorn en què viuen, el seu nivell de participació en la societat i la seua visió de futur en relació amb la seua religió.

“El coneixement de les persones amb les quals convivim dia a dia i que tenen costums, religions, formes d’entendre el món diferents al nostre, ens fa més tolerants i el que és més important, més respectuosos”, ha explicar la regidora de la Dona, Maite Bes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment