Falles

Falla 2 BeteraQueda menys d’un mes perquè es celebren les festes de Sant Josep però no ens oblidem que a Bétera encara queda l’última presentació fallera de les cinc comissions del municipi. Demà serà el torn de la Falla Gran Via del Sud que exaltarà amb la màxima solemnitat a les Falleres Majors de 2016.

Enguany el President Infantil serà José Vicente Martínez, un xiquet que viu al 100% les falles des que era ben menut. Aquest faller de 10 anys espera amb ànsies que arribe el dia de demà per començar a representar als xiquets de la seua comissió i tirar molts petards amb ells. José Vicente es porta molt bé amb els represantes de la falla i està segur que “passarà un any genial”. No s’oblida de la seua família a qui vol agrair l’esforç per fer el seu somni realitat.

Angela Carrasco i Valls es convertirà demà en la Fallera Major Infantil del Sud i complirà així un dels seus somnis. Confessa que li encanta la indumentària i que “aquest any  vaig a lluir dos vestits nous cosits per dos persones molt especials per a mi: el meu tio Juanjo i la meua iaia”.

Falla 3 BeteraDes de ben xicoteta ha viscut les falles del Sud i afirma “que esta és la millor festa del món”. La seua família ha fet que ella siga la protagonista enguany i és a tots ells a qui Ángela vol agrair el seu suport i esforç d’una etapa emocionant que comença demà.

La Fallera Major de la Falla Gran Via del Sud per a les Falles del 2016 és Omayra Calvo i Zaballos, una enginyera tècnica de 25 anys que és una vertadera fallera de cor. Omayra espera amb moltes ganes la presentació, però també l’entrega de premis, “és un dia de nervis i moltes emocions, encara que pergam sempre m’ho passe genial”.

El que més desitja és que quan passe l’any i s’acomiade del seu regnat “tindre la sensació que he espremit el seu regnat al màxim i que la meua comissió estigua orgullosa de mi”.

Falla 1 Betera“Convide a tot el món a vindre demà al Palauet a gaudir amb nosaltres de l’Exaltació i també desitje que tots els veïns de Bétera passen per la meua demarcació a disfrutar de les falles”, ha declarat Omayra qui vol agrair a la seua família i especialment a la seua mare i les seues amigues tot el suport.

Un any més, i ja van quinze, Vicent Manuel Miret i González tornarà a ser el President i màxim representant de la Falla Gran Via del Sud i com sempre, tornarà a posar tot el seu esforç i energia amb l’objectiu que tots passen unes bones festes.

Vicent és dels que pensa que la Junta Local ha portat un Bétera molts avantatges com per example “que es conega Bétera per tota la província i que tingam falleres Majors al poble”. Preguntat per la ubicació de l’ofrena, Miret opina que es necessari canviar de lloc ja que “on es celebra ara no es disfruta, està en pendent, la imatge no es veu bé i les falleres arrastren els vestits”, afirma.  No obstant això s’ha mostrat en contra de canviar la Cavalcada de dia, “pense que hi haurà menys participació i a més quedarà un dia buit d’actes en plena setmana fallera”.

Vicent ens avança que la seua comissió ha apostat per fer un canvi radical en el dissenys dels monuments, “esperem que el canvi siga per bé, que hàgem encertat, esperem que la gent s’acoste a veure’ls i li agrade”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment