policia-local

La Policia Local de Llíria en col·laboració amb la Guàrdia Civil va aconseguir alliberar fa dues setmanes a una dona que es trobava segrestada per la seva parella en un domicili de la localitat. Durant els tres dies de captiveri, la dona va ser sotmesa a un maltractament continuat pel presumpte agressor que la va mantenir lligada de peus i mans, com va comentar la mateixa víctima als agents que la van rescatar.

Una telefonada d’una veïna, que havia sentit crits d’auxili, va posar en alerta els efectius del torn de nit de la Policia Local que van acudir a la residència de la víctima, on es va procedir a la detenció del presumpte agressor per un suposat delicte de segrest i violència de gènere.

A més, el greu succés va permetre aclarir una sèrie de robatoris en bars i pous de reg, ja que al domicili es van trobar ampolles de begudes alcohòliques, bosses de càpsules de cafè i acumuladors elèctrics com els que s’utilitzen en els pous de reg, sostrets a diferents furts perpetrats al municipi.

Els agents van procedir a la detenció del presumpte autor dels fets, que va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil que va continuar amb la instrucció de diligències i investigació d’altres possibles delictes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment