salud y bienestar 3Del 29 de febrer al 5 de març tindrà lloc a Bétera la Setmana de la Salut i Benestar, dirigida  a totes es edats. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació de Comerciants amb la qual col·labora la regidoria de Comerç, l’AFIC, la Generalitat Valenciana i COABE. Mitjançant aquesta campanya temàtica es donarà a conèixer les prestacions en matèria de salut i benestar que pot oferir el comerç local del municipi.

Un total de 22 establiments participaran realitzant xerrades, tallers, demostracions i ofertes especials en compres i tractaments dins les seues instal·lacions. Centres dietètics i alimentació saludable i natural, així com farmàcies, òptiques, centres d’estètica i perruqueria, seran el principals protagonistes de les jornades.

Durant tota la setmana, les xerrades, tallers i demostracions tindran lloc a “L’arbre de la vida”, en “Sabor a miel” en “Farmàcia Ortopèdia  Antonio Almiñana” i en “Òptica les Alfàbegues”.

A més a més, dissabte 5 de març, “Casa Nebot” acollirà diversos actes com a cloenda d’aquest esdeveniment. Hi haurà animació i castells unflables per als més menuts, activitats esportives, i esmorzar saludable. Aquestes accions aniran a càrrec de “Sabor a Miel”, “Farmàcia Ortopèdia Antonio Albiñana”, Frutería El Almacén, COABE Coop. V., Yantar Espai Gastronòmic, Nou Estil Peluquería, Coco’s Uñas, Òptica Les Alfàbegues, Noelia Durán, Farmàcia L’Albereda i Òptica Bulevar.

semana salud y bienestar salud y bienestar 2

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment