Notícies

Jornada Empleo BeteraL’Ajuntament de Bétera ha organitzat el proper divendres 4 de març la I Jornada d’Ocupació amb l’objectiu de facilitar als desocupats de la localitat informació per muntar el seu propi negoci, contactes amb empreses i noves oportunitats de formació.

Tal com ens ha explicat el regidor d’Ocupació, Augusto Sevilla, els Tallers d’Ocupació no són suficients “podem formar a la gent durant uns mesos però després cal facilitar-los contactes i oportunitats per trobar una ocupació estable”.

Per això de 9.00 a 14.00 hores se celebraran conferències a l’auditori de la Casa de la Cultura en què participaran experts en diversos temes relacionats amb l’ocupació que oferiran tota la informació sobre línies de finançament per a nous negocis, recursos per a emprenedors, claus en la recerca d’ocupació o la importància de les xarxes socials i Internet per a les xicotetes empreses.

Paral·lelament a Casa Nebot una desena d’empreses s’instal·laran les seues carpes on els assistents podran entrar en contacte amb les empreses, entregar els seus currículums o obtindre informació últil i personalitzada per muntar un negoci. Es tracta d’una plataforma perquè les persones que actualment no tenen treball al nostre poble puguen conèixer empreses ubicades al poble i les empreses els coneguen a ells.

“El nostre objectiu és no deixar sols els desocupats del municipi i especialment a aquelles persones que han realitzat algun dels tallers d’ocupació. Volem potenciar la formació però a més que aquesta formació servisca per a després emprendre o trobar una feina”, ha explicat el regidor d’Ocupació.

Per poder assistir a les jornades caldrà inscriure’s a Casa Nebot ja que s’espera gran afluència de gent procedents dels Tallers d’Ocupació realitzats a Bétera i també a altres localitats properes. Aquestes jornades que se celebren per primera vegada compten amb la col·laboració del SERVEF.

Ja han confirmat la seua participació les següents empreses:

– Fundacion Laboral de la Construcción
– Caixa Popular
– Residencia Geriatrica la Saleta
– Consum Cooperativa
– Garbialdi, s.a.
– Complejo Educativo Mas Camarena
– Residencia Selegna
– Servibetera, s.l.
– Clece, s.a.
– Centro Especial de Empleo Talento y  Experiencia, s.l
– Centros Europeos  Empresas Innovadoras (CEEI)

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment