llibret falles betera 4El Llibret de les Falles 2016 ja està rodant per Bétera. Les Falleres Majors de la localitat i els membres de la Junta Local Fallera van fer la presentació i l’entrega del Llibret de festes 2016.

Inés Plasencia i Paula Hernández varen recorrer un a un els comerços del municipi per a fer entrega del Llibret de la JLF i del calendari faller. Un matí molt intens on van repartir quasi 200 Llibrets a un sector clau i que dona suport a les festes josefines. En aquest sentit la Junta Local Fallera convida als comerços i a l’Associació de Comerciants de Bétera a que participen activament de la festa.

El llibret de festes un any més ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera i amb la presentació d’aquest es fa oficial el calendari faller que comença ja aquest cap de setmana.
Fotos: Junta Local Fallera
llibret falles betera 1 llibret falles betera 2 llibret falles betera 3 llibret falles betera 6
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment