FallesNotícies

CARTEL NINOT 2016Demà dissabte 27 de febrer les comissions falleres de Bétera estan citades a les 19.00 hores en la Glorieta amb els ninots candidats a l’indult els quals aniran en cercavila fins a l’Ajuntament Vell, lloc on quedarà instalada l’Exposició del Ninot.

Les Falleres Majors de Bétera, Inés Plasencia i Paula Hernández rebran els ninots indultats i als màxims representants de cada comissió a portes de l’Ajuntament Vell.

Serà el mateix dissabte però a les 23:30 hores quan quede oficialment inaugurada l’Exposició del Ninot 2016 la qual estarà oberta des del 29 de febrer fins a l’11 de març en horari de 17:00 a 20:00 hores (de dilluns a divendres).

La Junta Local Fallera recorda que hi hauran unes bústies per a que tot aquell que visite els ninots deposite el vot amb els seus favorits per tal de que es lliuren de les flames el 19 de març.

Els ninots candidats a l’indult estan sotmesos a dos votacions, una popular i l’altra del jurat qualificador. Els guanyadors es donaran a coneixer el 16 de març a l’entrega de premis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment