FallesNotícies

expo ninot betera 4Ara sí que sí, els actes fallers han començat a Bétera amb la inauguració de l’Exposició del Ninot de dissabte passat. Malgrat el vent i el fred les cinc comissions falleres van complir amb la tradició de portar els ninots infantils i grans que proposen perquè es lliuren del foc.

L’Ajuntament Vell va acollir aquest acte en el qual ja es respira l’alegria i l’ambient faller. Un a un els ninots van anar arribant i medits per la Junta Local Fallera per assegurar que complien amb les mesures establertes. Tots van ser acceptats i col·locats al seu lloc a l’espera que els veïns de Bétera vagen a veure’ls i voten perquè dos d’ells es lliuren del foc.

ex ninot betera 19L’Exposició del Ninot 2016 la estarà oberta des del 29 de febrer fins a l’11 de març en horari de 17:00 a 20:00 hores (de dilluns a divendres). La Junta Local Fallera recorda que hi hauran unes bústies per a que tot aquell que visite els ninots deposite el vot amb els seus favorits per tal de que es lliuren de les flames el 19 de març.

Els ninots candidats a l’indult estan sotmesos a dos votacions, una popular i l’altra del jurat qualificador. Els guanyadors es donaran a coneixer el 16 de març a l’entrega de premis.

expo ninot betera 11 expo ninot betera 12 expo ninot betera 1 expo ninot betera 3

expo ninot betera 5 expo ninot betera 6 expo ninot betera 7 expo ninot betera 8

expo ninot betera 9 expo ninot betera 10  expo ninot betera 12 expo ninot betera 11

expo ninot betera 13 expo ninot betera 14 expo ninot betera 15 expo ninot betera 16

expo ninot betera 17 expo ninot betera 18 expo ninot betera 21 ex ninot betera 19

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment