Falles

mascleta betera 1La versió rockera del pasdoble ‘València en Falles’, realitzada pel grup valencià Bajoqueta Rock, amenitzarà des d’aquest dimarts l’espera als assistents a la mascletà, que aquest març 1 anirà a càrrec de la pirotècnia de Castelló Peñarroja.

El tradicional intèrpret de la cançó, Vicente Ramírez, ha donat el seu vistiplau a la versió, que ha estat presentada aquest dilluns pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, acompanyat pels integrants d’una formació que des de fa 28 anys abandera l’autodenominat rock rural en valencià.

“Durant molts anys hem pensat que la megafonia de la plaça de l’Ajuntament abans del tret d’una mascletà (15 minuts els dies feiners i 30 minuts els caps de setmana) podia ser una bona plataforma de promoció de la música valenciana i de promoció dels músics valencians, i hui donem el primer pas en aquest sentit”, ha afirmat Fuset abans que la modernitzada versió del pasdoble faller sonara per primera vegada des del balcó principal de l’Ajuntament.

Així, ha insistit en aquesta voluntat d’impulsar la indústria cultural valenciana també abans de les ‘mascletaes’, quan la Plaça de l’Ajuntament està plena de públic, i ha afirmat que la de Bajoqueta rock “és només una primera experiència en aquest sentit” perquè s’ha mostrat confiat que hi haurà altres formacions valencianes “que puguen atrevir a versionar un hit faller amb el màxim humor”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment