Notícies

caixa popular beteraL’Ajuntament de Bétera ha signat un conveni amb Caixa Popular pel qual els veïns de la localitat van a poder sol·licitar microcrèdits per a la creació d’empreses i la millora de les ja existents.

Els col·lectius als quals van dirigits aquest acord són: emprenedors, comerciants i empresaris, joves i associacions. D’ell es podran beneficiar tant els nous emprenedors com les empreses de recent creació amb menys de 10 empleats. Tindran preferència les persones majors de 45 anys, famílies monoparentals, dones, discapacitats i aturats de llarga durada. El microcrèdit finançarà fins al 95% de la inversió fins a un màxim de 30.000 euros.

Al mateix temps, el conveni contempla també ajudes per a projectes de millora comercial i empresarial, del que es podran beneficiar aquells que estiguen en funcionament més de cinc anys i tinguen previst introduir millores en el seu negoci. L’import màxim serà de 50.000 euros.

Tant l’Ajuntament com l’entitat bancària han mostrat un clar interès per col·laborar i coordinar esforços amb el propòsit de desenvolupar les activitats necessàries que permeten millorar el benestar dels veïns.

L’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, ha manifestat que un dels principals objectius del seu equip és el de “realitzar totes les activitats possibles per a la creació d’ocupació i el benestar dels veïns”. És en aquest context en el qual s’emmarca el conveni. La primera edil ha afegit que la signatura “busca afavorir i donar suport a la creació de projectes emprenedors i d’autoocupació que es desenvolupen en la localitat per aconseguir una major cohesió social i desenvolupament econòmic”.

Les persones interessades podran tramitar la sol·licitud en l’Agència de desenvolupament local del municipi. L’acord tindrà una durada d’un any prorrogable.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment