Notícies

PROGRAMA FALLES BÉTERA 2016Dissabte 5 de març

A les 17:00h concentració de totes les comissions falleres en la Glorieta per a donar inici a la “CAVALCADA FALLERA” pels carrers del nostre poble.

Dissabte 12 de març

A les 17:00h en l’Ajuntament les Falleres Majors de Bétera juntament amb la JLF rebran als màxims representants de les distintes comissions els quals deixaran constancia del seu regnat, signant al LLIBRE D’HONOR de la població.

A les 23:30h “CRIDA” de les Falleres Majors a CASA NEBOT anunciant l’arribada de les Falles; en acabar “DISCOMÒBIL” a la carpa de la Falla la Barraca.

Dimarts 15 de març

A partir de les 23:00h “CANTÀ A LES FALLERES MAJORS i PRESIDENTS” de les respectives comissions i a les Falleres Majors de
Bétera. L’ordre de les cantaes serà: Falla la Barraca, Falla Carraixet, Falla l’Albereda, Falla Gran Via del Sur i Falla Gran Via de l’Est, finalitzant l’acte a l’Ajuntament on es cantarà a les FFMM Bétera.

A les 24:00h “PLANTÀ” oficial dels monuments infantils i majors.

Dimecres 16 de març

A les 11:00h visita del Jurat per valorar els monuments
fallers.

A les 17:00h Concentració de totes les comissions a la glorieta per a donar inici una cercavila fins a la
Casa de la Cultura de Bétera on les Falleres Majors de Bétera faran “ENTREGA DELS PREMIS ALS MONUMENTS FALLERS”.

Dijous 17 de març

A les 17:00h les Fallers Majors de Bétera junt a la Junta Local Fallera visitaran tots el monuments
de les comissions.

Des de les 23h les Falleres Majors de Bétera desfilaran per “L’OFRENA de VALÈNCIA”per fer entrega dels seus rams a la Verge com a representants del poble.

Divendres 18 de març

A les 17:00h concentració de les comissions falleres a la Glorieta per fer “OFRENA A LA MARE DE DEU DELS DESEMPARATS”. Les Falleres Majors de Bétera tancaran l’ofrena i seguidament es cantarà l’Himne Regional.

Dissabte 19 de març

A les 10:20h concentració de les comissions a l’Esglèsia de la Puríssima per realitzar “L’OFRENA A
SANT JOSEP”; en acabar, cercavila pels carrers del poble.

A les 12:00h “MISA EN HONOR a SANT JOSEP”, a l’Esglèsia dels Desemparats.

Des de les 13:30h “MASCLETÀ” de les falles del poble per ordre de Premi.

A les 17:00h Concentració de les comissions a la Glorieta per fer “OFRENA AL XIQUET DE BÉTERA” i “CANTÀ” al parc Xiquet de Bétera. En acabar acomiadament de totes les comissions falleres a la Glorieta amb la tradicional disparà de traques.

A les 22:00h “CREMÀ DELS MONUMENTS INFANTILS”. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presencia en la cremà del monument infantil guardonat amb el primer premi

A partir de les 23:30h “CREMÀ DELS MONUMENTS MAJORS”. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presencia en les cremaes dels monuments de totes les comissions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment