FallesNotícies

crida-7-okDemà dissabte 12 de març la Crida fallera donarà inici a la setmana gran de la festa valenciana per excel·lència, les Falles.

Les Falleres Majors de Bétera, Inés Plasencia i Paula Hernández, donaran la benvinguda el dissabte a l’inici oficial de la festa somniada per tots els amants de la falles, però abans, i a les 17.00 hores i a la porta de l’Ajuntament rebran als màxims representants de les cinc comissions falleres del poble per a que signen al Llibre d’Honor del municipi.

Serà a les 23.00 hores quan les comissions falleres tornen a reunir-se per tal d’assistir a l’acte de la Crida des de Casa Nebot. Primerament les Falleres Majors de les comissions faran els seus discursos i acte seguit, l’Alcaldessa, farà entrega de les Claus del poble a les Falleres Majors de Bétera les quals tancaran l’acte i la jornada convidant a tots a participar de la festa i de totes les activitats que s’organitzen durant estos dies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment