FallesNotícies

crida-7-okDemà dissabte 12 de març la Crida fallera donarà inici a la setmana gran de la festa valenciana per excel·lència, les Falles.

Les Falleres Majors de Bétera, Inés Plasencia i Paula Hernández, donaran la benvinguda el dissabte a l’inici oficial de la festa somniada per tots els amants de la falles, però abans, i a les 17.00 hores i a la porta de l’Ajuntament rebran als màxims representants de les cinc comissions falleres del poble per a que signen al Llibre d’Honor del municipi.

Serà a les 23.00 hores quan les comissions falleres tornen a reunir-se per tal d’assistir a l’acte de la Crida des de Casa Nebot. Primerament les Falleres Majors de les comissions faran els seus discursos i acte seguit, l’Alcaldessa, farà entrega de les Claus del poble a les Falleres Majors de Bétera les quals tancaran l’acte i la jornada convidant a tots a participar de la festa i de totes les activitats que s’organitzen durant estos dies.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment