Notícies

crida betera 3Ara sí que sí les Falles de 2016 ja estan ací com van anunciar dissabte les Falleres Majors de Bétera des del balcó de Casa Nebot en el tradicional acte de la Crida que inaugura de forma oficial la setmana fallera.

La jornada va començar per la vesprada quan els màxims representants de les cinc comissions falleres van acudir a l’Ajuntament de Bétera on van ser rebuts per l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany. Allí, al despatx d’alcaldia, van signar al Llibre d’Honor de la localitat per deixar constància del seu regnat.

Ja a la nit, fallers i falleres de totes les comissions van acudir amb els seus colors a la Casa Nebot on Inés Plasencia i Paula Hernández van rebre les claus de la localitat. Després va arribar el moment dels discursos. Les Falleres a Majors de cada comissió destacaren amb paraules els aspectes més rellevants de les falles: la indumentària, la pólvora, la música, la devoció, els monuments i l’harmonia entre fallers i falleres.

El moment més esperat va ser quan Inés Plasencia i Paula Hernández van agafar el micròfon. Les dos estaven nervioses i emocionades però no els va tremolar la veu per reivindicar les Falles com la millor festa del món i convidar a fallers, falleres, veïns i veïnes de Bétera a gaudir intensament d’aquests dies únics.

crida betera 1 crida betera 2 crida betera 4 crida betera 5

 Fotos: Mª José Granell
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment