Notícies

diari 2La nostra primera edició en paper ja està al carrer. Ahir recollíem els 5.500 exemplars impresos i hui han començat a repartir pel nucli urbà i per les urbanitzacions amb més concentració de vivendes com Mas Camarena o Torre en Conill, entre d’altres.

Com no podia ser d’una altra manera el nostre número zero és un “especial falles” i està ple de noticies, entrevistes i fotografies falleres. Però no només això, també hem volgut incloure noticies d’informació local i alguns publireportatges dedicats a comerços locals.

On podeu trobar-lo?

paper 1Podeu trobar els nostres diaris gratuïts per multitud de bars, restaurants i cafeteries de Bétera com el Russinyol, Fusió o el Escondite de Núria, d’entre molts altres. També en multitud de comerços anunciants, perruqueries, centres d’estètica o clíniques veterinàries.

Si sou fallers o us passeu per algun dels cinc casals també podeu demanar un exemplar ja que hem deixat en cadascuna de les falles un bon nombre de periòdics perquè els fallers, els nostres protagonistes, puguen llegir-los tranquil·lament durant la setmana fallera.

A la parada de metro, l’Ajuntament de Bétera, l’edifici de Casa Nebot o la Llar dels Jubilats també podeu trobar des d’avui el nostre especial de falles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment