diari 3BETERA.COM s’ha convertit en els últims anys al diari digital d’informació local de referència. No hi ha veí o veïna que no el conega, haja segut notícia o eixit en alguna de les milers de fotografies que realitzem al llarg de l’any.

Ara volem fer un pas més i publicar el nostre diari també en paper amb l’objectiu d’arribar a totes aquelles persones que no tenen accés a Internet o que, simplement, disfruten del plaer de llegir el diari en paper esperant al metro, assegut a l’Albereda o a qualsevol de les cafeteries de Bétera.

El nostre número 0 està dedicat a les Falles de Bétera i a tots aquells fallers i falleres que en el temps s’han convertit en fidels lectors de www.betera.com.

Ara les Falleres Majors de Bétera, la Junta Local Fallera i les cinc comissions es converteixen en les protagonistes del nostre diari de paper el qual es pot aconseguir gratuïtament als punts més transitats de la localitat i en cada un dels casals fallers.

Des de la nostra redacció volem donar les gràcies a tots els responsables de les comissions que ens han facilitat pacientment tota la informació que els hem anat demanant en les últimes setmanes, han contestat a les nostres preguntes o han posat davant de la nostra càmera.

També volem agrair als comerciants del municipi que han volgut que els seus negocis isquen publicitats a la nostra primera edició en paper, apostant per BETERA.COM i contractant nostra publicitat.

Esperem que gaudiu de la lectura i les imatges del nostre “Especial de Falles”, volem que aquest nombre 0 només siga el primer de molts i que pugam realitzar i enviar a la rotativa moltes i millors edicions.

Gràcies a tots

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment