Notícies

received_10153946454147789L’Ateneu Cultural de Bétera ha convocat avui als veïns i veïnes de Bétera a les 19.30 hores davant l’Ajuntament de Bétera per a realitzar una concentració en solidaritat amb els refugiats. L’acte se celebra aproximadament just després del lliurament de premis de les Falles de 2016 que com cada any serà al Palauet a partir de les 17.00 hores.

L’objectiu d’aquest acte és fer una crida pública a la societat civil i les institucions valencianes perquè manifesten “d’una manera decidida, la seua posició a un acord tan indigne, tan inhumà, i insten al govern de l’estat a no donar-hi suport i a complir els compromisos comunitaris d’acollida de refugiats”, segons expliquen en el manifest publicat.

Ahir mateix Zorongo Teatre juntament amb l’Ateneu ja van realitzar una “performance” al mercat ambulant del municipi per fer visible el drama dels refugiats i fer una crida als veïns per participar en aquest acte solidari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment