Notícies

refugiados betera 4Nombrosos ciutadans es concentrats davant l’Ajuntament de Bétera ahir a la vesprada per rebutjar públicament la seua repulsa contra el principi d’acord al que arribaren la setmana passada Unió Europea i Turquia en relació als refugiats siris.

A l’acte, promogut des de l’Ateneu Cultural de Bétera van acudir els membres de la corporació municipal de Bétera i un bon nombre de representants del món faller. Les Falleres Majors de Bétera així com el president i vicepresident de la Junta Local Fallera van acudir des del lliurament de premis a la concentració, acompanyats pels màxims representants de les comissions falleres.

La concentració es va realitzar poques hores abans de que els membres del Consell Europeu es reunisquen a Estrasburg per aprovar definitivament el text que, entre altres mesures, contempla la devolució col·lectiva de refugiats.

D’aquesta manera l’Ajuntament de Bétera es suma a les nombroses institucions que ja han mostrat la més rotunda oposició a aquest acord al considerar-lo contrari al dret internacional, als tractats europeus y a la defensa dels drets humans.

L’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, ha manifestat que “davant aquesta crisis humanitària és precís que des de la ciutadania i les institucions actuem de manera solidària. No podem donar l’esquena a aquests tipus de problemes que precisen d’una resposta efectiva i responsable per part de tots nosaltres”.

refugiados betera 2 refugiados betera 5 refugiados betera 3 refugiados betera 4

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment