Gran via sur betera 1La comissió Gran Via del Sud va ser ahir la gran vencedora de la vesprada i és que es va endur quasi tots els premis de les Falles 2016, aconseguint un doblet històric en aconseguir alçar-se amb el primer premi al millor monument infantil i també el primer premi a la millor falla gran.

Va ser una vesprada molt emocionant, de nervis i expectació per conèixer els premis. Com cada any les cinc comissions falleres van anar acudint una a una i situant-se en les quatre cantonades davant de les escales del Palauet. Allà els esperaven els membres de la corporació municipal i les Falleres Majors de Bétera, Inés Plasencia i Paula Hernández, acompanyades pel president i vicepresident de la Junta Local Fallera de Bétera.

Cap faller va voler perdre l’entrega de premis, que com cada any, és un dels actes més multitudinaris, alegres i divertits de totes les falles, on la música i la pólvora comparteixen protagonisme amb els fallers i els seus nervis.

Premis monuments infantils

Gran via sur betera 2A poc a poc la regidora de Festes, Raquel Puig, va anar desvelant els premis. Aquest any el ninot indultat infantil tant per votació popular com per votació del jurat ha sigut el de la Gran Via del Sud. Els qui s’han alçat també amb el premi a la millor falla infantil de 2016 i el banderí d’Enginy i Gràcia.

En aquesta ocasió l’Albereda es va emportar el cinquè premi, la Barraca el quart, el Carraixet el tercer i el segon va ser per a la comissió de Gran Via de l’Est.

Premis monuments grans

Gran via sur betera 3En el cas dels monuments grans els premis van estar un poquet més repartits. La Falla Gran Via de l’Est va aconseguir salvar el seu ninot indultat del foc gràcies a la votació del jurat i es va alçar també amb el banderí d’Enginy i Gràcia però finalment la Cort del Faraó de la comissió del Sud es va emportar el premi a la millor falla de Bétera. Els fallers no s’ho podien creure i ho van celebrar entre llàgrimes d’alegria.

Tristos però amb esportivitat la Fallera Major de l’Est, Mª José Calabuig i el president, José Antonio Aparici, van recollir l’estendard del segon premi. La comissió de l’Albereda es va emportar el cinquè premi, la Barraca el quart i el Carraixet el tercer.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment