falles psiquiatric beteraLa diputada de Benestar Social i Sanitat, Mercedes Berenguer, ha compartit amb els interns del centre depenent de la Diputació el dia de la cremà de la falla que ells mateixos han modelat durant les setmanes prèvies a aquestes festes.

La cremà d’enguany ha estat protagonitzada pels pacients, que han estat acompanyats dels seus familiars i del personal que treballa en la residència. El dia ha començat a les 8:30 amb la plantà i la supervisió de totes les mesures de seguretat per a realitzar una cremà en òptimes condicions.

falles psiquiatric betera 2Entre els convidats han estat presents els regidors de la corporació municipal de l’Ajuntament de Bétera que han gaudit de l’acte més important per a aquests pacients del psiquiàtric que esperaven amb molta il·lusió l’arribada dels convidats per a ensenyar tot el treball que han realitzat.

Després de la cremà, els participants en la jornada han degustat un menjar tradicional valencià amb el personal del centre.  La Falla de l’Est de Bétera també s’ha sumat a aquesta celebració amb una cercavila des de l’entrada al recinte del Psiquiàtric fins a la pròpia residència.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment