Notícies

cicle comarcal camp de turiaEls programadors culturals ja han tancat les actuacions amb músics valencians del cicle de música comarcal Ovidi Montllor en el que participen nou municipis de Camp de Túria.

Es tracta d’una iniciativa per a potenciar les activitats culturals, establir lligams entre els pobles veïns i, en definitiva, “fer comarca”. Concretament, es tracta de la posada en marxa de polítiques actives culturals de foment de la música, a través de la celebració de concerts en viu, com a mitjà per  incentivar la música en directe i donar suport als grups valencians que contribueixen a aportar normalitat lingüística a la música valenciana.

El passat mes de febrer se signava el conveni a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, municipi promotor d’esta activitat, i es posava data per als pròxims concerts. Està previst un concert mensual.

Programació

El primer tindrà lloc el pròxim 10 d’abril a Vilamarxant amb l’actuació d’Òscar Briz a la Casa de la Cultura.

El següent concert se celebrarà el 28 de maig a la Pobla de Vallbona amb l’actuació de Miquel Gil i Feliu Ventura i al juny Pep Gimeno “Botifarra” que actuarà el dia 18 a Nàquera.

X-Fanekaes actuarà a Riba-Roja el 30 de juliol, Trineu Tanoka pujarà a l’escenari el 26 d’agost a Benissanó i Svaters i Ràdio Rude el 24 de setembre a Bétera.

Per a la tardor està programada l’actuació de Skatuttipresto i Auxili a l’Eliana el 8 d’octubre. Llíriacomptarà amb l’actuació de Mireia Vives i Borja Penalba el 22 d’octubre i el cicle es tanca a Olocau amb el concert del Cor de l’Eliana en homenatge a Ovidi el 5 de novembre.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment