Falles

caritas betera JLFLes Falleres Majors de Bétera, Inés Plasencia i Paula Hernández, van fer entrega ahir a Cáritas dels aliments que durant les setmanes previes a falles van ser entregats als casals fallers del municipi sota la campanya solidària del “kilo” promoguda per la Junta Local Fallera de Bétera. 

Esta és la tercera edició que la Junta Local promou la campanya solidària qui es posa en contacte amb Cáritas Bétera per a que faça una llista de aliments preferents. Cert és que es realitza les setmanes previes a falles ja que l’ambient als casals s’incrementa però els “kilos” entregats, tot i que cada edició augmenten, estan lluny de les necessitats dels més desfavorits. Per aquest motiu, la Junta Local fa una crida a fallers i veïns per concienciar-los i que aporten els seus kilos solidaris no sols durnat la campanya anual sino sempre que ho consideren al local de Cáritas”.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment